Select language

Mai subțire, dar mai rezistent

Oțelul de înaltă performanță Strenx® vă poate face produsele mai rezistente, mai ușoare, mai sigure, mai competitive și mai sustenabile. Noi îl denumim oțel de performanță deoarece are performanțe superioare față de oțelul structural obișnuit.

DATE DE CONTACT PROGRAMUL DE PRODUSE

Oțel de înaltă rezistență pentru șasiuri și podele de remorci

Cu oțelul de performanță Strenx® remorcile pe care le produceți vor fi mai ușoare și vor avea o sarcină utilă mai mare, iar consumul de combustibil va fi mai redus.
Strenx for trailers
Strenx® 700

Strenx® 700 Plus - oțel structural de înaltă rezistență, de 700 MPa

În lupta nesfârșită pentru performanțe îmbunătățite ale produselor din oțel greutatea redusă este câștigătoare. Strenx® este mai rezistent decât oțelul obișnuit și de aceea este necesar mai puțin material pentru a obține o rezistență echivalentă a produselor.

Produsele Strenx® 700 sunt oțeluri structurale cu o limită de curgere de 650-700 MPa, în funcție de grosime.
My Inner Strenx® brand program

My inner Strenx®

My Inner Strenx® este un program pentru producătorii care doresc să realizeze cele mai bune produse din oțel de înaltă performanță Strenx®. Este, de asemenea, o modalitate prin care operatorii și utilizatorii finali pot identifica producătorii și produsele obținute dintr-un oțel superior și prin tehnici de producție cu calitate asigurată, pentru cerințe exigente.
Strenx guarantee

Garanția calității

La SSAB lucrăm fără încetare la îmbunătățirea proceselor de producție. Ca urmare, putem garanta toleranțe mai precise și proprietăți de prelucrare îmbunătățite și îi putem ajuta pe clienți să creeze produse noi, mai bune. SSAB a fost primul producător din lume care a introdus o garanție de precizie a grosimii la plăcile din oțel de înaltă rezistență – garanțiile Strenx®.

Citiți despre succesul clienților cu oțelul Strenx®

Derek Wheels using Strenx® 700
Hybrit - first in fossil free steel

HYBRIT – spre un oțel fără materii prime fosile

În 2016 SSAB, LKAB și Vattenfall și-au unit forțele pentru a crea HYBRIT – o inițiativă care își propune să revoluționeze producția de oțel. HYBRIT urmărește să înlocuiască huila utilizată în mod tradițional pentru a produce oțel pe bază de zăcăminte, cu hidrogenul. Va rezulta prima tehnologie de producție a oțelului fără materii prime fosile din lume, virtual fără amprentă de carbon.

În 2018 a început lucrul la construcția unei unități pilot pentru producția de oțel nefosil la Luleå, Suedia. Obiectivul urmărit a fost găsirea unei soluții pentru oțelul nefosil până în 2035. Dacă vom avea succes, HYBRIT înseamnă că împreună vom putea reduce emisiile de CO2 ale Suediei cu 10 %, iar ale Finlandei cu 7 %.

Luați legătura cu un expert local

Telefon: (+4) 0720 54 13 25 
Adresa de e-mail: razvan.petcu@ssab.com.

Un expert local vă va contacta pentru a discuta cerințele dumneavoastră unice și a identifica calitatea de oțel perfectă pentru dumneavoastră. Recomandările noastre sunt gratuite, rapide și simple!

Întrebarea ta

Datele tale de contact

* Câmpuri obligatorii

Cum îți putem fi de folos?

Prin trimiterea acestui formular, acceptați declarația noastră de confidențialitate.