Select language

Oțel de calitate nordică pentru condiții aspre de climă şi o viață mai ecologică

GreenCoat® este marca produselor inovatoare și sustenabile din oțel vopsit pentru acoperișuri, fațade și sisteme pluviale. Utilizate pe larg în arhitectura sustenabilă, produsele GreenCoat® oferă o gamă extinsă de culori și acoperiri cu ulei de rapiță suedez.

CULORI OBIECTE BIM DATE DE CONTACT
GreenCoat roofing

Acoperișuri

Acoperișurile trebuie să facă față la orice acțiuni ale forțelor naturii. De aceea materialul pe care îl alegeți pentru acoperiș trebuie să îndeplinească cele mai exigente cerințe, să-şi păstreze aspectul şi să vă ofere beneficii care să ducă şi la reduceri de costuri. Produsele GreenCoat® pentru acoperișuri sunt caracterizate prin înalta calitate și oferă proprietăți de formare la rece excelente, rezistență ridicată la zgâriere şi un aspect durabil.
GreenCoat facades

Fațade

Ca arhitect, producător sau constructor știți că poate fi dificil să găsiți un material vopsit durabil, cu proprietăți excepționale de mediu, decolorare redusă şi prelucrare ușoară prin formare la rece. Aici intervine GreenCoat®. Produsele GreenCoat® pentru fațade sunt disponibile în sute de culori şi texturi, sunt ușor de tăiat, îndoit şi rezistă testului timpului.
GreenCoat rainwater systems

Sisteme pluviale

Produsul GreenCoat RWS este durabil, vopsit pe ambele părți şi este creat în mod special pentru sisteme pluviale de înaltă calitate. Acoperirea utilizată la produsele GreenCoat RWS conține granule polimerice care fac ca suprafața să reziste la zgâriere. Acoperirea a fost optimizată pentru rezistență la intemperii si la uzură, având şi calități excelente de păstrare a luciului şi culorii. Materialul GreenCoat RWS este flexibil şi poate fi prelucrat prin formare la rece în diverse produse fără a se deteriora stratul acoperitor.

Ce este verde la GreenCoat®?

Majoritatea produselor GreenCoat® înglobează o tehnologie pe bază bio (BT), prin care o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuit cu uleiul de rapiță suedez. Spre deosebire de rețetele de vopsele convenționale, solventul pe bază bio devine o parte permanentă a stratului de acoperire final, astfel fiind protejat mediul şi redusă emanarea de substanțe nocive în aer.

Vopseaua unică BT este patentată la nivel global şi oferă nu numai avantaje de mediu, ci şi performanțe crescute. Sortimentul de produsele vopsite GreenCoat® este cea mai ecologică ofertă de materiale pentru acoperișuri, fațade şi sisteme pluviale de pe piață.
GreenCoat environmental product declaration

GreenCoat® Declarație de mediu a produselor (EPD)

Astăzi perspectiva de viață a produselor este din ce în ce mai importantă. Ca rezultat, documentele trebuie să furnizeze informații referitoare la fazele ciclului de viață, conținutul produselor, producție și reciclarea sau refolosirea materialelor. EPD GreenCoat® vă oferă detalii despre producția oțelului vopsit GreenCoat® și îngrijirea pe durata de viață a produselor.
pdf 541 Kb
GreenCoat® Environmental Product Declaration (EPD) - color coated steel sheets and coils

Luați legătura cu un expert local

Telefon: (+4) 0733 10 44 13 
Adresa de e-mail: marius.buibas@ssab.com

Un expert local vă va contacta pentru a discuta cerințele dumneavoastră unice și a identifica calitatea de oțel perfectă pentru dumneavoastră. Recomandările noastre sunt gratuite, rapide și simple!

Întrebarea ta

Datele tale de contact

* Câmpuri obligatorii

Cum îți putem fi de folos?

Prin trimiterea acestui formular, acceptați declarația noastră de confidențialitate.